A A A

U Srbiji ne postoji ništa što bolje funkcioniše, a što je funkcionisalo pre četiri godine, za sve je odgovorna aktuelna valst, poruka je demokrata sa predizbornog skupa u Užicu.

Noslilac liste "Najbolje za Užice" i kandidat za gradonačelnika Jovan Marković kritički je govorio o aktuelnoj vlasti . Prema njegovim rečima  građani su uplašeni i zabrinuti, da su pod velikim pritiskom SNS.

 -Verujemo da postoji  prostor koji se otvara za nas koji smo spremni da imenom i prezimenom izađemo na ove izbore, da se ne krijemo iza Beograda, da se ne krijemo iza svojih centrala. Da pokažemo da želimo da napravimo velike infrastukturne projekte, da Užice bude centar regiona,- rekao je Marković, naglašavajući da demokrate žele da zavše započeto, ali i da reše niz drugih problema koji su prisutni u gradu.

 - Prilika je da u razogvoru sa građanima predstavimo program i pošaljemo poruku da postiji veliki broj stručnih i odgovornih ljudi. Potpuno sam siguranan da će građani Užica u nama to prepoznati,  da ćemo biti  kontrateža SNS-u,- kazao je kandidat demokrata za gradonačelnika i pozvao sugrađane da se uključe u kampanju i pokažu da su kadri da načine promene.

Gordana Čomić, zamenica predsednika DS je uputila poziv Užičanima, posebno ženama, da izađu na izbore i zaokruže broj dva i listu DS, da dajui glas Jovanu Mrkoviću za gradonačelnika.

- Zalažemo se za vladavinu prava, za povratak sposobnih ljudi na mesta koja im i pripadaju, -poručila je Čomić sa gradskog trga u Užicu.

 Kasnije su dr Bojan Pajtić, Gordana Čomić i Jovan Marković govorili na političkoj tribini u Užicu.  

N.Tošić

  


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži