A A A

Ukoliko budu deo vlasti odbornici SPO u Gradskoj skupštihni zalagaće se prvenstveno za rešavanje lokalnih problema.

Prema rečima Slavoljuba Cicvarića, predsednika  užičkog odbora SPO prioritet će biti privredni razvoj i zapošljavanje, zatim,  razvoj sela i poljoprivrede, kao i briga o mladima.  Osim toga zalagaće se za rešavanje probleme aerozagađenja, vodosnabdevanja, higijene u gradu. Planom je predviđeno da se obrati pažnja na završetak investicija koje su započete  u prethodnom mandatu, uvođenje reda u rad uslužnih delatnosti, prostornom planiranju i nizu drugih od interesa za Užice.

-Mi želimo na ovim izborima da se kandidujemo svojim programom i delima,- rekao je Cicvarić.

Petar Ristović, član Predsedništva užičkog odbora  motiv za raspisivanje  vanrednih parlamentarnih izbora vidi u tome što aktuelna vlast želi da pomogne lokalnim ograncima.

-Razloge treba tražiti u lošim rezultatitma rada, ne samo u Užicu nego i u drugim sredinama. U kampanji je sve bazirano na teme koje nemaju mnogo veze sa lokalom, a dobro se zna da su takve stvari i manje proverljive za ljude u lokalnim sredinama,- izjavio je Ristović, dodajući da je zato odluka SPO u Užicu se okrenu isključivo lokalnoj problematici, da se izbore za univerzitet, razvoj sela, izgradnju više vrtića.

Ocenjujući dosadašnju kampanju  Slavoljub Cicvarić smatra da nije bila previše agresivna, da po njegovom mišljenju u medijima previše ima stranaka vladajuće koalicijie. Po njegovom mišljenju tako su se i ranije ponašale stranke na vlasti pa to i ne iznenađuje.

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži