A A A

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu sviranja u raznim prostorima, svesni činjenice da svaki od tih prostora ima svoje specifičnosti kojima se mora prilagoditi odgovarajuće ozvučenje za vrhunsko izvodjenje programa, sa lakoćom to postižemo najsavremenijom muzičkom opremom koju posedujemo. Svi naši sistemi rade besprekorno, uz parametre kao što su karakteristike prostora i broj zvanica, biramo i koristimo najadekvatnije ozvučenje tako  da zvuk prija svakom gostu i pravi najbolju atmosferu. Naravno sve to upotpunjuje naš muzički program prepoznatljivog kvalitetnog i prpfesionalnog muzičkog izvodjenja i atraktivnog scenskog nastupa.

Proverite zašto smo najtraženiji, najzabavniji i najbolji bend za svadbe, mature, proslave i sva porodična slavlja na kojima hoćete dobru zabavu opšte raspoloženje i najbolje veselje, za vas i vaše goste.


Naš bend čine sedam članova - sedam profesionalaca, uvek dobro raspoloženih i spremnih da daju pravi štimung svakom vašem slavlju. 

Sviramo veliki  repertoar raznovrsnih domaćih narodnih i zabavnih pesama i popularnih pesama inostrane muzike.

Rulet bend  će vas odmah oduševiti najraznovrsnijim repertoarom pesmama koje su se tek pojavile na našem estradnom nebu a takodje i neprolaznim hitovima koje svu vole i slušaju.

SPECIJALNA PONUDA:
IZNAJMLJIVANJE NAJKVALITETNIJE RAZGLASNE MUZIČKE OPREME ZA OZVUČAVANJE MUZIČARIMA I ORGANIZATORIMA SVIH VRSTA MANIFESTACIJA 

       Pozovite nas - mi smo tu - uvek za vas  

RULET BEND

Rade Peceni 065/553-10-38

Slobo Gumeni 065/663-87-37

Zdravko  064/234-31-40

ww.rulet-bend.com

1.jpg 10.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg