A A A

AMINALON KONACNO U SRBIJI i REGIONU 

Na standu Privredne Komore  Republike Belorusije na 88 .Medjunarodnom Novosadskom sajmu,u prisustvu Predsednika industrijsko-trgovinske komore  Republike  Belorusije  Vladimira Ulakoviča,Predsednika Beloruske Akademije  Nauka akademika  Sergeja Anatonovica Čizuka ,uglednih gostiju iz Republike Belorusije,clanova porodice  autora knjige   Aminalon "Napredak "doktora Slobodana Dostanica odrzana je pred -promocija knjige  Aminalon Napredak .Knjiga predstavlja vazno naucno delo u kome su detaljno opisana iskustva pacijenata,mehanizam dejstva kao i benefiti ovog ozbiljnog preparata namenjen neuroloskim,psihijatrijskim,fizijatrijskim pacijentima kao  i sportistima nakon sportskih povreda.Svakako lepa vest za sve verne korisnike Aminalona  je da je uvoznik,farmaceutska kuca Terazije  Pharm Sevojno  svim kupcima Aminalona obezbedila poklon knjigu "Napredak ",koja ce edukovati  sve korisnike koji vrlo malo znaju o preparatu Aminalon  renomirane beloruske fabrike  Borisovski Borimed.Takodje treba istać da stanovnici bivseg Sovjetskog Saveza  Aminalon nazivaju Super Hranom za Mozak.Ovom prilikom naglasavamo  da jedan od prvih lekara neuropsihijatara-koji je afirmisao  preparat Aminalon /na prostorima bivse SFRJ/je upravo ugledni srpski i  jugoslovenski lekar doktor Sobodan Dostanic autor knjige Aminalon "Napredak"Pomenuta knjiga ce se uskoro besplatno deliti u svim apotekama u Srbiji i regionu.

Preparat Aminalon je upisan u bazu podataka Ministarstva Zdravlja kao Hrana  za posebne medicinske namene.Upisnik  u bazu podataka Ministarstva Zdravlja Republike Srbije je Privredno drustvo Terazije Sevojno

animalion-1.jpg animalion-2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RUSKA CARSKA ČAGA U PRAHU – ČUDESNA TVOREVINA PRIRODE, Najsnazniji Detoksikator i antioksidans danasnjice perfektan preparat za očuvanje,poboljšanje zdravlja kao i borbu sa malignim oboljenjima
Po formulaciji Sovjetskog i Ruskog naucnika Igora Dimitrijevića Kaljinina

RUSKA CARSKA ČAGA u PRAHU je multikomponentna formula čije su aktivne supstance maksimalne vrednost koncentrata ekstrakta ruske carske čage, Vitamina C, Cinka i Selena. Koncentracije Vitamina C, Selena i Cinka odredjene su tako da sa biološki aktivnim sastojcima ekstrakta ruske carske čage deluju sinergisticki, odnosno pojačavaju pozitivna dejstva ove izvanredne gljive.koja godinama zivi i raste na drvetu breze u sumama Rusije,Belorusije i Sibira
U ruskoj narodnoj medicini čaga je veoma omiljena, cenjena i poznata vekovima. Naučna istraživanja su potvrdila da čaga ima jedinstvene antioksidantne osobine da neutrališe slobodne radikale koji nastaju kao posledica oksidativnog stresa. Smatra se da su slobodni radikali odgovorni za nastanak akutnih i hroničnih poremećaja koji se manifestuju kao inflamatorni procesi, neurološki i kardiovaskularnih poremećaja, malignih bolesti itd. Zbog toga je neprekidno uklanjanje najškodljivijih hidroksilnih slobodnih radikala iz organizma dosta vazno, pre nego što izazovu nepopravljivu štetu, od presudnog značaja za održavanje optimalnog zdravlja i kvaliteta života.
Oksidativni stres se povezuje sa gotovo 90% poznatih bolesti kao i sa procesom starenja u celini. Čaga sadrži visok nivo superoksid dismutaze (SOD), izuzetno važnog enzima koji funkcioniše kao snažan endogeni antioksidans u čovekovom organizmu. Ovaj enzim vrlo efikasno deluje protiv ubrzanog starenja, neutrališući slobodne radikale i sprečavajući oksidativna oštećenja ćelija i tkiva.
Vitamin C je najači antioksidans među u vodi rastvornim vitaminima. Snažan je imunostimulator i veliki saveznik u borbi protiv virusnih i bakterijskih infekcija. Ima značajnu ulogu u stvaranju kolagena - proteina neophodnog za regeneraciju tkiva, krvnih sudova, kostiju i zuba. Zaslužan je za zdrav i mladolik izgled kože.
Cink je široko rasprostranjeni element u ljudskom organizmu. Značajan je za brojne fiziološke procese, a pre svega za finu koordinaciju nervnog sistema i hormona, za funkcionisanje odbrambenih imunoloških snaga organizma, za održavanje integriteta kože i regeneraciju koštanog tkiva. Neophodan je za izgradnju proteina. Stimulator je imuniteta.
Selen je neophodan oligoelement. Moćan je antioksidans. Štiti ćelije od oksidacije i tako sprečava prerano starenje mozga, mišića i kože. Stimuliše imunitet. Takođe učestvuje u prevenciji kardiovaskularnih bolesti. 
RUSKA CARSKA ČAGA u PRAHU, dodatak ishrani sa maksimalnim koncentracija aktivnih supstanci formulisan je tako da ima snažne antioksidtivne, imuno-stimulatorne, imuno-modulatorne, antikancerogene, antivirusne, antibakterijske efekte.
Široka lepeza biološki aktivnih sastojaka gljive čage sa sinergističkim dejstvom Vitamina C, Cinka i Selena omoguava pravilno funkcionisanje čitavog organizma.
RUSKA CARSKA ČAGA u PRAHU zbog svog jedinstvenog sinergističkog dejstva se preporučuje osobama koje trpe velike psihičke i fizičke napore, osobama koje se osećaju iscrpljeno/umorno, bezvoljno, sa manjkom životne energije. Osobama koje su izloženestresu, osobama sa neredovnom ishranom, pušačima, sportistima i rekreativcima. ODLICNI REZULTATI se postizu kod pacijenata koja su primala ili primaju hemoterapiju,nakon teskih hiruskih operacija i ozbiljnih povreda.
Preporučuje se za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja i kvaliteta života, za usporavanje starenja, za lepši izgled kože. RUSKA CARSKA ČAGA U PRAHU PREPORUČUJE SE SVIM OSOBAMA KOJE BRINU I VODE RAČUNA O SVOM ZDRAVLJU.

Doziranje i nacin primene
Jednu kesicu Ruske Carske Cege razmutiti u 1decilitar vode i popiti pola sata pre obroka
plus Poklon Knjiga Ruska Carska Caga prirodni fenomen
Preparat odlikovan medaljom za razvoj zdravstvene zastite i medicinske kulture Ruske Federacije
Podrzala Kancelarija za Saradnju sa Ruskom Federacijom
Savet Lekara ili Nutricioniste +38165 832 2277
Porudžbine +381313832034

Pročitajte knjigu online na ovom linku

Rusija.jpg aga.jpg