A A A

Na izuzetno atraktivnoj lokaciji, preko puta ski staze Obudojevica u samom centru Zlatibora, okruženi zelenilom u hladu borova nalaze se izuzetno uredjeni apartmani Vile Marić.

Sa parkingom na samo 50m od autobuske stanice i tržnog centra, pored udobnosti i komfora koji pruža gostima u svojim apartmanima i garsonjerama, Vila Marić je izuzetno pristupačna tokom cele godine

U predivnom okruženju sa cvetnim dvorištem opremljenim garniturama za sedenje nalazi se i zanimljivo dečije igralište za najmladje goste. Vila Marić se nalazi u neposrednoj blizini ski staza i staza za šetnju i rekreaciju a nedaleko je i od zanimljivih objekata za večernje izlaske.Lokacija Vile Marić ima posebnu draž, blizu svega, a ipak zaklonjena, da obezbedi mir neophodan za kompletan odmor, uživanje i pravi doživljaj Zlatibora.

Pored ljubaznih domaćina, uslužnog osoblja i udobnosti u smeštajnim kapacitetima Vila Marić je za svoje goste obezbedila bežićni pristup internetu, tako da u svakom momentu imate maksimalnu komunikaciju i sve potrebne informacije direktno iz svog apartmana.

Apartmani

Izuzetno komforni apartmani u Vili Marić sastoje se od prostorije za dnevni boravak, kompletno opremljene kuhinje sa trpezarijom, spavaćom sobom sa udobnim ferancuskim i pomoćnim ležajem i prostranim kupatilom opremljenim tuš kabinom, fenom i svim sredstvima za higijenu. Svi apartmani su opremljeni TV prijemnikom sa satelitskim programom,DVD plejerom uz uvek dostupan bežični internet. U svakom momentu gosti mogu koristiti pomoć ljubazne sobarice.

Garsonjere

Ukusno i racionalno opremljene garsonjere u Vili Marić nude u dnevnoj sobi 2 do 4 udobna ležaja, kompletno opremljenu kuhinju u sklopu koje je i trpezarijski sto i kupatilo sa tuš kabinom i fenom, opremljeno svim porebnim higijenskim sredstvima.

Ostali sadržaji

Lovcima nudimo mogucnost organizovanja komercijalnog lova na vise vrsta divljaci u lovistu "Zlatibor", kao i u drugim lovistima u skladu sa kalendarom lova.

VILA MARIĆ

Đurkovac 14a, Zlatibor

065 / 844 22 22 Mira

064/ 120 65 04 Dragan

031/ 845 451 recepcija

vilamaric@gmail.com

www.vilamaric.rs

1.jpg 10.JPG 11.JPG 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 2.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg 24.jpg 3.jpg 4.jpg 5.JPG 6.jpg 7.JPG 8.jpg 9.jpg