A A A

Ministarka Mihajlović izdala nalog da se poveća nivo opreza na gradilištima, najavila raspisivanje tendera za Fabriku vode i obišla novoizgrađene mostove Sušica i Grabovica.

Ministarka infrastrukture u tehničkom mandatu Zorana Mihajlović nenajavljeno je obišla radove na nadvožnjaku Ariljska petlja, koji teku po planu, ali je bezbednost radnika bila nezadovoljavajuća, saopšteno je iz njenog kabineta.

Zorana Mihajlović i v.d. direktora Putevi Srbije Zoran Drobnjak zatekli su radnike bez šlemova na neobezbeđenom mestu na gradilištu. Ministarka je izdala nalog da se poveća nivo opreza na gradilištima radi veće bezbednosti, dodaje se u saopštenju.

Radovi na Ariljskoj petlji, kojom dnevno prođe 20.000 vozila, biće završeni 10. avgusta. Vrednost radova iznosi 31 milion dinara bez PDV-a. 

Taj nadvožnjak povezuje Čačak, Požegu, Ivanjicu, Užice, Arilje i Zlatibor i na liniji je osnovne drumske povezanosti Srbije i Crne Gore.

Zorana Mihajlović je obišla rekonstruisane mostove Sušica i Grabovica.

Ministarka Mihajlović je uputila poziv domaćim kompanijama da se jave na tender za izgradnju užičke Fabrike vode.

- Da bismo izdali građevinsku dozvolu za rekonstrukciju i dogradnju Fabrike vode u Užicu, morali smo da dobijemo projekat za drugu fazu koji smo nekoliko puta vraćali na doradu. Projekat je došao za drugu fazu, mi izdajemo građevinsku dozvolu i sledeće nedelje se raspisuje tender,- izjavila je Mihajlović.

Izvor: Agencije

Foto: Ministarstvo infrastrukture

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži