A A A

Novinari i predstavnici turističkih agencija iz Makedonije upoznati su sa kompletnom turističkom ponudom Zlatibora i posetili najznačajnije turističke lokalitete poput Stopića pećine i "Starog sela" u Sirogojnu.

Gosti su upoznati sa ukupnom turističkom ponudom Zlatibora. Organizovan je izlet do obližnjih turističkih lokaliteta Stopića pećine, muzeja „Staro selo“ u Sirogojnu, a imali su priliku i da posete Andrićgrad u Višegradu.

Pored izleta i upoznavanja sa turističkom ponudom Zlatibora, organizovani su poslovni sastanci u Galeriji hotela "Palisad", gde su novinari i predstavnici makedonskih turističkih agencija bili u prilici da saznaju sve o smeštajnim kapacitetima.

U proteklih nekoliko godina broj gostiju iz Makedonije je u porastu, navedeno je u informaciji TO "Zlatibor", a da vlada veliko interesovanje gostiju iz ove države za Zlatibor za novogodišnje praznike potvrdili su novinari i turistički poslenici.

Posetu je organizovala Turistička organizacija „Zlatibor“u sklopu promotivnih aktivnosti pred nastupajuću zimsku sezonu.

 

 

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži