A A A

Ekipa „Buba“ iz Bele Palanke pobednik je finalnog takmičenja treće sezone karavana „Izađi mi na teglu“ održanog na Kraljevom trgu na Zlatiboru. Vicešampioni sa Zlatibora, treće mesto pripalo ekipi iz Požege.

- Mi smo iznenađene pobedom ali naravno i veoma srećne zbog toga. Finalni događaj je bio zaista fenomenalan, sjajna atmosfera je vladala na svim takmičarskim štandovima, a muzički program je upotpunio dobar provod. Zahvaljujem se organizatorima, ovo je naše prvo učešće na finalnom događaju i nadamo se da ćemo i sledeće godine uspeti da odbranimo titulu u Beloj Palanci i još jednom učestvujemo,  - kaže kapitenka pobedničke ekipe.

Recept za vicešampionski ajvar imala je ekipa “Kumanovka” sa Zlatibora, dok je treće mesto pripalo ekipi ”Unija žena” iz Požege.

- Ponosni smo na proteklu sezonu u kojoj smo obišli 20 gradova širom Srbije. Potraga za najboljim receptom trajala je od 28. avgusta do 22. oktobra. Tokom karavana bili smo svedoci najrazličitijih recepata i načina pripreme jednog od najboljih srpskih specijaliteta. Treća sezona karavana ne bi bila ovako uspešna da iza nas ne stoji pokrovitelj Roda Mega i brojni partneri i sponzori bez kojih karavan ne bi bio isti,– kaže Ljiljana Vukotić, organizator manifestacije.

Pobednici su osvojili redizajnirani Smederevac 9 i novčanu nagradu u iznosu od 25.000,00 dinara u organizaciji "Bašta Mašta" dok je drugoplasirana ekipa osvojila mini elektrik štednjak iz linije MBS Milan Blagojević Smederevo, trećeplasirana ekipa osvojila je set posuđa „Metalac“ Gornji Milanovac, dok je treća nagrada bila mali kućni aparat.

Veliki takmičarski karavan “Izađi mi na teglu” na Zlatiboru je završio treću sezonu potrage za  najboljim receptom u Srbiji, i nakon 20 gradova, 4.500 napunjenih tegli ajvara i preko 2.000.000 učesnika, uspešno proglasio najboljeg ajvar majstora u 2016. godini.

    


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži