A A A

Na javni konkurs za direktora "Pošte" stiglo je 26 prijava i ovo javno preduzeće trenutno je rekorder po odzivu potencijalnih menadžera, saznaju Novosti u Ministarstvu privrede, na osnovu zahteva za dobijanje informacija od javnog značaja.

Za direktora "Emisione tehnike i veza" konkurisalo je najmanje, njih troje.

Na čelo "Koridora" bi svega četvoro kandidata. Isto toliko ih je ušlo u trku za prvog čoveka "Srbijagasa", među kojima je, kako "Novosti" nezvanično saznaju, i dugogodišnji direktor Dušan Bajatović.

Sebe u ulozi direktora "Državne lutrije" vidi 16 kandidata.

Nacionalnim parkom "Kopaonik" bi da upravlja 14, a "Đerdapom" 13 ljudi. Za rukovođenje "Transnafte" kandidovalo se 12 ljudi, baš koliko i za "Javno preduzeće za skloništa".

Po devet potencijalnih direktora se javilo na konkurs za Nacionalni park "Tara", Skijališta Srbije" i Elektromrežu Srbije".

Po sedam prijava je stiglo na javne pozive za čelnika "Puteva Srbije", "Nuklearnih objekata Srbije", "Stare planine" i "Rezervata Uvac".

Po šest prijava stiglo je na konkurse za direktore tri javna preduzeća - to su "Mreža-Most", Park prirode "Mokra gora" i Javno vodoprivredno preduzeće "Srbijavode",

 

Izvor  "Novosti".

 

 

 

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži