A A A

Next Festival će se ove godine peti put održati 28. i 29. aprila u Gradskom kulturnom centru.

Humanitarni festival je u dva dana trajanja skupio neka od vodećih imena aktuelne muzičke scene, koji će nastupiti na dva stejdža, Public i 031 Republic.

Zvezda ovogodišnjeg festivala je Dado Topić, koji će na Next Festivalu nastupiti zajedno sa Time After Time bendom.

Pored ranije potvrđenih imena Eastock, Marko Vuković i Luka Vujović, organizacija Shift 2 je upotpunila line up ovogodišnjeg festivala.

Na Public stejdžu će nastupiti Deca loših muzičara, a sa njima će binu deliti užički bend Hadži prodane duše. Public stejdž će ugostiti još i bendove Volt Pop, Orgazam i dva relativno mlada vokalno instrumentalna sastava Process i Ispitni Rock.

Deca loših muzičara

Dolazak na Next Festival je potvrdio i jedan od najpoznatijih di-džejeva i producenata domaće scene Dejan Milićević. Elektronskom zvuku festivala doprineće i MKDSL, a na stejdžu 031 Republic će nastupiti još sam.Luda i El Pegajoso.

Karte se po promotivnim cena mogu kupiti na svim WinWin šopovima širom Srbije. Karte se mogu poručiti i preko mobilne aplikacije DD Tickets

Od samog svog početka Next Festival ima humanitarni karakter, a ove godine sva sredstva od prodaje karata biće namenjena za opremanje Društva za mentalno nedovoljno razvijena lica Anđeli Užice.

Next Festival organizuje neprofitna organizacija Shift 2.

Više informacija o samom festivalu i izvođačima koji će gostovati saznajte na fejsbuk stranici NEXT festival – Užice.

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži