A A A

Imenovani novi direktori JKP “Bioktoš” i JP “Veliki park”

Na 25. sednici Skupštine grada Užica, diplomirani ekonomista Aleksandar Popović imenovan je  za direktora Javno komunalnog preduzeća “Bioktoš” Užice. Nenad Đokić, strukovni master inženjer zaštite na radu, imenovan je za direktora Javnog preduzeća “Veliki Park” Užice.

Na ovom zasedanju užički odbornici razmatrali su i usvojili predlog Odluke o donošenju izmena i dopuna plana generalne regulacije “Užice-centralni deo” I faza, kao i predlog Odluke o izmenama o pristupanju izradi Strategije razvoja kulture grada Užica za period 2023-2030. godina.

Usvojeni su i izveštaji o radu za 2022. godinu Narodnog muzeja, Narodnog pozorišta, Narodne biblioteke, Istorijskog arhiva, Gradskog kulturnog centra, Gradske galerije, Dečijeg odmarališta “Zlatibor”, Turističke organizacije Užice, TO regije Zapadna Srbija, Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju i Gradskog centra za usluge socijalne zaštite.

Odbornici su na ovom 25 zasedanju usvojili i predlog Odluke o pokretanju izrade lokalnog plana upravljanja otpadom za grad Užice za period 2024-2033. godina i predlog Odluke o uključivanju građana u budžetski proces kroz sprovođenje akcije “Užički program lokalnog partnerstva-Udružimo se”. Užički odbornici su dali saglasnost i na predlog Odluke o rapisivanju konkursa za izbor direktora JP “Užice razvoj” i nekoliko rešenja koja se odnose na razrešenje i imenovanje članova Upravnih odbora.


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži