A A A

Putnici koji planiraju da putuju u Beograd iz Užica, ili obrnuto, treba da znaju da zbog jučerašnjeg odrona putnički vozovi na toj relaciji neće ići. Kada je reč o međunarodnim vozovima, oni će saobraćati, ali u izmenjenom režimu.

Dnevni međunarodni vozovi na relaciji Beograd-Bar i Bar-Beograd funkcionisaće na celoj pruzi, dok će na relaciji Ražana-Kosjerić-Ražana putnici preći u autobuse koji će ih dalje prevoziti. Lokalni putnički voz iz Užica u 2.35 sati i iz Beograda u 19.05 sati za Užice od danas, 18. marta neće saobraćati.

Međunarodni noćni vozovi na relaciji Beograd-Bar i Bar-Beograd od večeras, (18. mart), neće saobraćati.

Daljinski vozovi iz Beograda u 12.45 sati za Užice, i iz Užica u 17.57 sati za Beograd, saobraćaće do i od Ražane, a izostajaće na relaciji Ražana-Užice-Ražana, i za ove vozove neće biti organizovan autobuski prevoz.

Lokalni putnički vozovi iz Beograda u 02.50 sati i u 14.54 sati za Prijepolje teretnu kao i u 10.30 sati za Vrbnicu saobraćaće do Ražane i od Kosjerića do Prijepolja teretne i Vrbnice, dok će na relaciji Ražana –Kosjerić biti organizovan autobuski prevoz.

Putnički vozovi iz Prijepolja teretne u 3.30 sati i 11.15 sati, kao i iz Vrbnice u 6.55 sati za Beograd saobraćaće do Kosjerića i od Ražane do Beograda, dok će na relaciji Kosjerić – Ražana za putnike biti organizovan autobuski prevoz.


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži