A A A

Od 17. do 23. novembra u užičkom bioskopu "Art" možete pogledati sledeće filmove:

FANTASTIČNE ZVERI I GDE IH NAĆI/ Fantastic Beasts and Where to Find Them

 

      Dužina trajanja: 135 min.

      Žanr: fantazija

      Glavne uloge: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Ezra Miller, Samantha Morton

      Režija: David Yates

 

Slavna književnica Hari Poter serijala, Dž.K. Rouling, pripremila je novu poslasticu za sve ljubitelje sveta čarobnjaka.

Film je nastao prema poslednjem delu poznate britanske književnice Dž.K. Rouling, autora serijala o čarobnjaku Hariju Poteru. U glavnoj ulozi gledaćemo Edija Redmejna koji glumi čarobnjaka Njuta Skamandera. Radnja se događa 70 godina pre nego što je saga o Hariju Poteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Hari čitao pre odlaska u Hogworts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

Cena ulaznice: 300 dinara

 

SALA 2

OD 10. DO 23. NOVEMBRA

u 18h

 

TROLOVI/ Trolls

 

       Žanr: animirani, komedija, 3D

       Trajanje: 84 min

       Reditelji: Mike Mitchell

 

Da li se sećate popularnih igračkica kad ste bili mali? Simpatičnih čovečuljaka koji su se razlikovali prema boji kose, tzv. trolova? Od genijalnih tvoraca Šreka i Kung Fu Pande studija DreamWorks Animation, stiže nam ekstravagantna, raspevana animirana komedija – Trolovi.

Kada Maka, optimistična i vesela princeza Trolova, započne opasnu misiju spašavanja svojih najboljih drugara od gladnih Bergena, ona dolazi do toga da moli Zakerala za pomoć, gradskog kuvara – pesimističkog realistu koji želi princezi da dokaže da svet nisu kolačići i duge. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

Cena ulaznice: 300 dinara

 

SALA 1

OD 17. DO 23. NOVEMBRA

u 19 i 21h

VOJNA AKADEMIJA 3: NOVI POČETAK

     Dužina trajanja: 100min.

     Žanr: drama, komedija

     Glavne uloge: Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečeničić, Dragana Dabović, Tamara Dragičević, Miloš Timotijević

     Režija: Nebojša Nele Garić

 

Šta se dogodilo sa junacima popularne Vojne akademije od trenutka kada smo ih poslednji put sreli? 

Šta se dogodilo sa junacima popularne Vojne akademije od trenutka kada smo ih poslednji put sreli? Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja svoje avanture. Poznata lica, zatičemo dve godine pošto su diplomirali. Profesionalne obaveze prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ovi ambicioznih mladih ljudi koje veže prijateljstvo za ceo život. Istovremeno, počinje upis novih kandidata na Vojnu akademiju, među kojima se izdvajaju Gruja i Bugi, dva nerazdvojna druga, Ika super inteligentan buntovnik, šarmantna brbljivica Ceca, tajanstvena i pomalo usamljena Anđela i Maša, devojka koja na Akademiji vidi beg od posesivne majke. Ono što će njima biti najvažnija zajednička lekcija je spoznaja da Vojna akademija nija samo vojna škola, već škola života.

Cena ulaznice: 300 dinara

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži