A A A

U Bioskopu Art" do 30. novembra možete pogledati sledeće filmove:

SALA 1

OD 24. DO 30. NOVEMBRA

u 18h – 3D

cena ulaznice: 300,00

SALA 2

OD 24. DO 30. NOVEMBRA

u 19h – 2D

cena ulaznice: 250,00

 

VAJANA/ Moana

 

Žanr: animirani, avantura, 3D

Trajanje: 114 min

Reditelji: Ron Clements, John Musker

Pre tri hiljade godina, najveći mornari sveta putovali su po širokom Pacifiku i otkrivali brojna ostrva Okeanije. Ali onda, skoro hiljadu godina, njihova putovanja su prestala, i niko, do dan danas, ne zna zašto.

Iz Volt Dizni studija za animaciju stiže „Vajana“, neverovatna CG animirana avantura o živahnoj tinejdžerki koja će otploviti na hrabru misiju da spasi svoj narod. Za vreme tog putovanja ona će upoznati nekada moćnog poluboga Mauija (Dvejn Džonson) koji će je voditi u njenoj misiji da postane „nalazač puta“. Oni će zajedno putovati po otvorenom okeanu u ovom akcijom nabijenom putovanju, gde će se susresti s ogromnim vatrenim stvorenjima i neverovatnim preprekama. Usput će Vajana ispuniti nedovršeni zadatak svojih predaka i otkriti ono što je uvek tražila: svoj identitet.

 

SALA 1

 

OD 24. DO 30. NOVEMBRA

u 20 i 22h

cena ulaznice: 300,00

 

STADO

 

Dužina trajanja: 99min.

Žanr: komedija

Glavne uloge:  Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Nataša Ninković, Vesna Trivalić, Nikola Đuričko, Srđan Timarov, Goran Šušljik, Branislav Trifunović

Režija: Nikola Kojo

„Stado“ je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo.

Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa sa đavolom, ako je potrebno. Može se reći da je „Stado“ zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.

 

SALA 2

OD 24. DO 30. NOVEMBRA

u 21h

cena ulaznice: 300,00

 

FANTASTIČNE ZVERI I GDE IH NAĆI/ Fantastic Beasts and Where to Find Them

 

Dužina trajanja: 135 min.

Žanr: fantazija

Glavne uloge: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Ezra Miller, Samantha Morton

Režija: David Yates

Slavna književnica Hari Poter serijala, Dž.K. Rouling, pripremila je novu poslasticu za sve ljubitelje sveta čarobnjaka.

Film je nastao prema poslednjem delu poznate britanske književnice Dž.K. Rouling, autora serijala o čarobnjaku Hariju Poteru. U glavnoj ulozi gledaćemo Edija Redmejna koji glumi čarobnjaka Njuta Skamandera. Radnja se događa 70 godina pre nego što je saga o Hariju Poteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Hari čitao pre odlaska u Hogworts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži