A A A

 

U Bioskopu "Art" 14. decembra u 21 sat je pretpremijerna projekcija najočekivanijeg filma godine "ODMETNIK-1 – STAR WARS PRIČA (ROGUE ONE: A STAR WARS STORY)"!

Ulaznice su u prodaji.

Film "ODMETNIK-1 – STAR WARS PRIČA (ROGUE ONE: A STAR WARS STORY)" na redovnom bioskopskom repertoaru od 15. decembra 2016.

 

Od 8. do 14. decembra možete pogledati sledeće filmove:

 

SALA 1

OD 01. DO 14. DECEMBRA

u 18h

cena ulaznice: 300,00

 

 

VAJANA/ Moana

 

                        Žanr: animirani, avantura, 3D

 

Trajanje: 114 min

 

Reditelji: Ron Clements, John Musker

 

 

Pre tri hiljade godina, najveći mornari sveta putovali su po širokom Pacifiku i otkrivali brojna ostrva Okeanije. Ali onda, skoro hiljadu godina, njihova putovanja su prestala, i niko, do dan danas, ne zna zašto.

Iz Volt Dizni studija za animaciju stiže „Vajana“, neverovatna CG animirana avantura o živahnoj tinejdžerki koja će otploviti na hrabru misiju da spasi svoj narod. Za vreme tog putovanja ona će upoznati nekada moćnog poluboga Mauija (Dvejn Džonson) koji će je voditi u njenoj misiji da postane „nalazač puta“. Oni će zajedno putovati po otvorenom okeanu u ovom akcijom nabijenom putovanju, gde će se susresti s ogromnim vatrenim stvorenjima i neverovatnim preprekama. Usput će Vajana ispuniti nedovršeni zadatak svojih predaka i otkriti ono što je uvek tražila: svoj identitet.

 

SALA 2

 

OD 11. DO 13. DECEMBRA

u 21h

cena ulaznice: 300,00

 

GENIJE/ Genius

Dužina trajanja: 104 min.

Žanr: drama, biografski

Glavne uloge:         Colin Firth, Jude Law, Nicole Kidman

Režija: Michael Grandage

 

Od dobitnika Oskara, scenariste Džona Logana(Gladijator, Avijatičar, Hugo, Skifall) stiže Film o kompleksnom prijateljstvu i transformaciji profesionalnog odnosa Između svetski poznatog književnog urednika Maksvela Perkinsa (koji je otkrio F.S. Fitcdžeralda i Ernesta Hemingveja) i književnog giganta Tomasa Vulfa.

 

SALA 2

 

OD 08. DO 14. DECEMBRA

u 19h

cena ulaznice: 300,00

 

LUDI BOŽIĆ U KANCU/ Fantastic Beasts and Where to Find Them

Dužina trajanja: 105 min.

Žanr: komedija

Glavne uloge: Jennifer Aniston, Jason Bateman, T.J. Miller, Kate McKinnon

Režija: Will Speck, Josh Gordon

 

Nakon hit komedije „Kako se rešiti šefa”, još jedna urnebesno zabavna filmska saradnja Dženifer Eniston i Džejsona Bejtmana!

Radnja filma prati menadžment kompanije koji, kako bi se izbeglo zatvaranje kancelarije, pokušava da napravi najbolju božićnu zabavu ikada i na taj način privuče potencijalnog klijenta u cilju da završe posao koji će njihovu kompaniju podići na noge. Zabava naravno ubrzo krene neočekivanim tokom…

SALA 1

 

OD 08. DO 14. DECEMBRA

u 22h

cena ulaznice: 300,00

 

PODZEMNI SVET: KRVAVI RATOVI/ Underworld: Blood Wars

Dužina trajanja: 91min.

Žanr: akcija, fantazija, horor

Glavne uloge:  Kate Beckinsale, Tobias Menzies

Režija: Anna Foerster

 

Kejt Bekinsel se vraća ulozi Selene u poslednjem nastavku super-uspešne "Underworld" franšize koju pratimo još od 2003. godine.

Pod patronatom moćnog Mariusa, Likani su postali moćniji nego ikada pre, a Vampiri se nalaze na ivici izumiranja. Proterana iz vampirskog plemena, Selena će da udruži snage sa novom i moćnom ekipom - misterioznim nordijskim Vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati da odluči da li želi da se bori za stare ili nove saveznike u ovom epskom finalnom obračunu nakon kojeg možda niko neće ostati živ.

 

 

 

SALA 2

 

OD 1. DO 10. DECEMBRA

u 21h

cena ulaznice: 300,00

 

SAVEZNICI/ Allied

Dužina trajanja: 124 min.

Žanr: ratni, romantični/ ljubavni

Glavne uloge: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, Jared Harris

Režija: Robert Zemeckis

 

 

 

Film SAVEZNICI je priča o obaveštajnom oficiru Maksu Vejtanu (Pit) koji 1942. u Severnoj Africi upoznaje borca francuskog pokreta otpora Marijen Bosejžur (Kotijar) na smrtonosnoj misiji iza neprijateljskih linija. Kad se ponovo nađu u Londonu, njihovoj vezi će pretiti ekstremni pritisak rata.

 

SALA 1

 

OD 01. DO 14. DECEMBRA

u 20h

cena ulaznice: 300,00

 

STADO

Dužina trajanja: 99min.

Žanr: komedija

Glavne uloge:  Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Nataša Ninković, Vesna Trivalić, Nikola Đuričko, Srđan Timarov, Goran Šušljik, Branislav Trifunović

Režija: Nikola Kojo

„Stado“ je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo.

Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa sa đavolom, ako je potrebno. Može se reći da je „Stado“ zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži