A A A

Predstava Mićka Ljubičića, "Danas  nam je divno DNO", biće izvedena večeras u užičkom Narodnom pozorištu.

 

U ovoj predstavi Mićko Ljubičić pred publikom igra sedam što izmišljenih što stvarnih likova iz savremenog društvenog, estradnog i političkog života naše zemlje.

Radnju predstave, scenaristi Mićko Ljubičić i Voja Žanetić, smestili su delom na jednu vanrednu konferenciju za štampu, a delom na proslavu godišnjice tabloida DNO (ime ovog tabloida nastalo je kao skraćenica od Dnevne novine i oglasi). Voditelj programa (u interpretaciji glumca Srdjana Ivanovića) će, pred imaginarnim fanovima tabloida, intervjuisati šest najeminentnijih gostiju sa proslave lista DNO. U jednom trenutku će se pred publikom pojaviti i sedmi, tajanstveni i ujedno najmegaeminentniji gost i ujedno spasilac čitave proslave, kada se ispostavi da se pojavio ozbiljan bezbednosni rizik za zvanice na istoj.
Kao i prethodni projekat ("One stvari"), i "Danas nam je divno DNO" je proizvod saradnje sa Ganetom Pecikozom kao producentom i njegovom firmom GMR.
Predstavu je režirao mladi novosadski reditelj Petar Jovanović, koji je između ostalog režirao i popularnu predstavu "Državni posao".

Predstava je večras, četvrtak, 8. decembra u 20 sati.

Ulaznice su u prodaji i mogu se nabaviti po ceni od 900 dinara (balkon) i 1000 dinara (parter).  
 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži