A A A

Nove filmove možete pogledati u bioskopu ART do 21 decembra.

 

SALA 1

OD 15. DO 21. DECEMBRA

u 19:00 i 21:30h

cena ulaznice: 300,00

ODMETNIK 1- STAR WARS PRIČA/ Rougue One: A Star Wars Story

Dužina trajanja: 134min.

Žanr: naučna-fantastika, avantura, 3D

Glavne uloge:  Felicity Jones, Ben Mendelsohn, Diego Luna, Forest Whitaker, Riz Ahmed

Režija: Gareth Edwards

ODMETNIK-1 je potpuno nov STAR WARS samostalni film koji govori o događajima koji su se desili nešto pre radnje filma STAR WARS – NOVA NADA iz 1977.

Uz ove nove „Star Wars priče“, publika će se upoznati s ključnim momentima u STAR WARS istoriji, ali će i videti delove ovog sveta koji do sad nikad nisu istraženi na filmu. ODMETNIK-1 je priča o grupi neočekivanih junaka koji će se ujediniti u misiji da ukradu planove za strašnu Zvezdu smrti. Ovi događaji su opisani na početku prvog filma iz serijala STAR WARS 1977, ali nikad nisu objašnjeni do sad.

 

 

 

SALA 2

OD 15. DO 21. DECEMBRA

u 18h

cena ulaznice: 300,00

VAJANA/ Moana

Žanr: animirani, avantura, 3D

Trajanje: 114 min

Reditelji: Ron Clements, John Musker

Pre tri hiljade godina, najveći mornari sveta putovali su po širokom Pacifiku i otkrivali brojna ostrva Okeanije. Ali onda, skoro hiljadu godina, njihova putovanja su prestala, i niko, do dan danas, ne zna zašto.

Iz Volt Dizni studija za animaciju stiže „Vajana“, neverovatna CG animirana avantura o živahnoj tinejdžerki koja će otploviti na hrabru misiju da spasi svoj narod. Za vreme tog putovanja ona će upoznati nekada moćnog poluboga Mauija (Dvejn Džonson) koji će je voditi u njenoj misiji da postane „nalazač puta“. Oni će zajedno putovati po otvorenom okeanu u ovom akcijom nabijenom putovanju, gde će se susresti s ogromnim vatrenim stvorenjima i neverovatnim preprekama. Usput će Vajana ispuniti nedovršeni zadatak svojih predaka i otkriti ono što je uvek tražila: svoj identitet.

 

SALA 2

OD 15. DO 21. DECEMBRA

u 20h

cena ulaznice: 300,00

IGLA ISPOD PRAGA

Dužina trajanja: 100 min.

Žanr: komedija

Glavne uloge:    Nikola Ristanovski, Bogdan Diklić, Jelisaveta 'Seka' Sabljić, Ljubomir Bandović, Leon Lučev

Režija: Ivan Marinović

Otac Petar strahuje da Bog ne interveniše.

Žena ga je ostavila. Đorđe, njegov sin, mu se suprotstavlja, majka ga tek ponekad prepozna. Sve što želi jeste samo trenutak mira. A šanse za to su nikakve jer će nesretni sveštenik postati nepremostiva prepreka za veliku prodaju zemlje. Petar odbija da postane deo njihove transakcije, te grupa šarmantnih, ali veoma osvetoljubivih seljana, odlučuje da popa iz sela otera.

 

 

SALA 1

OD 15. DO 21. DECEMBRA

u 20h

cena ulaznice: 300,00

STADO

Dužina trajanja: 99min.

Žanr: komedija

Glavne uloge:  Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Nataša Ninković, Vesna Trivalić, Nikola Đuričko, Srđan Timarov, Goran Šušljik, Branislav Trifunović

Režija: Nikola Kojo

„Stado“ je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo.

Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa sa đavolom, ako je potrebno. Može se reći da je „Stado“ zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži