A A A

Višestruki pobednik Sabora trubača u Guči, Dejan Petrović sa svojim “Big bendom” održaće veliki humanitarni “Koncert za moje Užice” u četvrtak, 14. aprila, u 20 sati, u Gradskom kulturnom centru Užice.

Sav prihod od koncerta namenjen je za kupovinu defibrilatora za užički Zdravstveni centar

-Užice je moj grad. U njemu sam zavoleo trubu, doživeo prvi aplauz i stekao vernu publiku. Upravo zato želim da mojim Užičanima poklonim veliki koncert od čijeg ćemo prihoda zajedno prikupiti sredstva za kupovinu defibrilatora za Zdravstveni cenar. Siguran sam da ćemo ovim gestom doprineti kvalitetnijim uslovima lečenja naših sugrađana na duge staze,- istakao je Dejan Petrović i dodao:

-Veliko hvala dugujemo i Jelen pivu, kao prijatelju koncerta, koji će donirati sav prihod od prodaje piva tokom koncerta upravo za kupovinu ovog medicinskog uređaja koji je potreban našem Centru.”

“Vrtlog”, “Trubulencija”, “Vrteška”, “Truba Libre” – samo su neke od pesama koje će biti na repertoaru koji je Dejan posebno prilagodio za potrebe “Koncerta za moje Užice”.

Cena ulaznice je 300 dinara, a broj karata je ograničen na 1000. Ne propustite priliku da među prvima kupite svoju kartu i tako date svoj doprinos u realizaciji ovog humanog cilja!

 

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži