A A A

Film “Burek” sinoć je premijerno prikazan u užičkom bioskopu. Nakon projekcije Užičani su se počastili ovim jelom oko koga se i vrti radnja filma, a poslužili su ih, niko drugi, do glavni glumci ovog ostvarenja – Sergej i Bane Trifunović.

  • Zahvaljujemo se Užičanima što su došli da pogledaju film. Možda bi bilo bolje da je umesto ovog bureka komplet lepinja, ali ni burek nije loš, ovim rečima braća Trifunović su pozdravili svoje Užičane kada se završio film.

Oni su sa poslužavnicima ušetali među gledaoce i time je počelo gošćenje. Naši sugrađani se nisu ustručavali da “smažu” koje parče bureka, i da uz zalogaj razgovaraju sa Banom i Sergejem. Spontana atmosfera “legla” je svima, kao i tema filma koja na šaljiv način govori o ekonomskoj krizi. Radnja filma se odvija na jednoj grčkoj plaži, a glumci su iz Srbije, Amerike, Grčke i sa Kipra. A upoznaju se na porciji bureka. Šta se dalje dešava možete pogledati narednih dana u bioskopu, ukoliko ste propustili dve sinoćnje projekcije. Zbog velikog interesovanja, film je prikazan u dva termina, iako tako nije planirano.

Burek za užičku publiku obezbedila je pekara “Blu moon”.

Režiju potpisuje Vladan Nikolić, poznat po filmu "Tamo i ovde".  Osim Branislava i Sergeja u filmu igra i međunarodna ekipa, među kojom su Vilijam Liroj, Katerina Misihroni, Džejson Grečanik i Jorgos Nanuris.


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži