A A A

Predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić izjavila je u Užicu da će Srpska napredna stranka na predstojećim izborima dobiti manje glasova nego što se očekuje.

-Nažalost Vučič će imati dobar odziv svoje "vojske", ali ne sa 50 odsto, već nešto više od 30 odsto glasova  birača, a to je survavanje rejtinga,- što  će, kako je istakla Rašković Ivić za Aleksandra Vučića biti kraj sveta.

Koalicija DSS- Dveri građanim nudi drugačiju politiku, da za razliku od vlasti i većine opozicije koji spasonosno rešenje vide u EU, oni su zagovornici toga da Evropska unija loša po suverenitet Srbije i Kosova, ali i njenu ekonomiju.

Na Konvenciji u Užicu predstavljeni du kandidati za narodne poslnike i odbornike Gradske skupštine. Noslilac liste DSS-Dveri je Branko Gavrilovič.

Kandidati za narodne poslanike su istoričar Dragan Krsmanović, hirurg Radan Bojović, urolog Željko Maksimović i Milovan Obrenović, vd direktora Gradskog kulturnog centra.

Llideri stranaka Sanda Rašković Ivić i Boško Obradović sa saradnicima pre Užica su posetili Požegu, a danas su u Čajetini, Novoj Varoši i Prijepolju.

 

 

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži