A A A

Predsednici Socijaldemokratske stranke Boris Tadić i Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović posetili su Užice. U razgovoru sa građanima izneli su niz kritika na račun aktuelne vlasti.

Jovanović  istakao je da Srbija mora da prevaziđe politiku Srpske napredne stranke koja je od zemlje napravila najnesrećnije društvo Evrope, da političari koji su sada na čelu zemlju vraćaju ponovo u devedesete.

-Užice je, kao i mnoge druge opštine u Srbiji, talac nesposobne lokalne samouprave. Oni koji rade ne mogu normalno da žive, a penzionerima se smanjuju penziije,- rekao je Jovanović u Užicu. 

Prema rečima Borisa Tadića ne može da se guši demokratija, a da se razvija ekonomija.  

- Najbolji primer za to je čovek koji je priveden jer je na mitingu SNS-a rekao da je gladan. Srbija se danas tajkunizuje na poseban način, jer su tajkuni iz Srpske napredne stranke. Ova Vlada ne ume da dovede investitore, javni dug raste, regionalnih problema je sve više, svi problemi rastu do nebesa , - izjavio je Boris Tadić, navodeći da je vlast do 2012. godine ulagala dosta u Užice, da su ostali izgrađeni objekti kao štu su bazen, stadion, deponija i drugi.

Na republičkom nivou lista Liberalno-demokratske partije, Socijaldemokratske stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine nastupaju pod rednim brojem  sedam, dok će na lokalnom nivou LDP I SDS nastupiti u koaliciji Jovan Marković "Najbolje za Užice".

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži