A A A

22.07.2016.

Sloboda sutra igra prijateljsku utakmicu protiv FAP-a 

Seniorska ekipa FK “Sloboda" Užice odigraće prijateljsku fudbalsku utakmicu protiv ekipe FK „FAP“ Priboj, u subotu, 23.07.2016 .godine, na stadionu u Novoj Varoši sa početkom u 17 sati i 30 minuta. 


U trećoj kontrolnoj utakmici Zlatiboraca i prvoj Užičana, mnogo bliži golu bio je prvoligaš, ali mreža Zlatibora nije se zatresla najviše zahvaljujući pripravnom golmanu Goluboviću.

SLOBODA ZLATIBOR O:O

Užice – Gledalaca: 500. Sudija: Vitić (Užice).

SLOBODA: N. Z. Tasić, Marjanović, Joksimović, Vidić, Nikolić, N. D. Tasić, Vučković, Miličić, Namani, Jeremić, Vasiljević. Igrali su još: Radojičić, Matić, Arsenijević, Vučenović, Topalović, Šalipur, Jovanović, N. Mitrović, A. Mitrović, Stojčić, Purić

ZLATIBOR (Č): Golubović, Jezdimirović, Mršević, Bradonjić, Jašić, Anđelković, Cvetković, Đakovac, Arsić, M. Kostadinović, Božović. Igrali su još: Ž. Kostadinović, Pavlović, Milosavljević, Mijailović, Rizovski.

 

Prve prilike za Slobodu imao je novi vođa navale Samjuel Namani. Na odličan centaršut Marjanovića, slabo je šutirao sa 10 metara, nešto kasnije na još jedan upotrebljiv centaršut Miličića, usledio je šut glavom i sigurna intervencija Golubovića.

Posle Jeremićevog silovitog prodora kroz sredinu usledio je slab šut, da bi isti igrač iz slobodnog udarca za malo prebacio prečku.

Najbolji period Slobodine igre bilo je prvih dvadesetak minuta nastavka. Lopte su stizale sa krila, Nikolić šutira iznad prečke, a Matić i Joksimović su iz blizine šutirali u okvir gola, ali se Golubović nije dao iznenaditi.

Najbolju šansu za Zlatibor imao je Arsić čiji šut iskosa sa desetak metara završava pored gola.

 Z.Ž.

Sezonske karte

Sezonske karte za takmičarsku 2016/17. godinu, mogu se kupiti u službenim prostorijama Fudbalskog kuba "Sloboda", od 21 .jula 2016. godine.

U informaciji iz FK "Slobode" navode i cene:

 

ISTOK    ............................ 1.500

ZAPAD  .............................  2.500
ZAPAD CENTAR    ..............   3.500
VIP LOŽA........................   10.000

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži