A A A

U subotnje popodne i veče, sportska javnost Užica mogla je da se raduje pobedama najuspešnijih sportskih ekipa. Pobede beleže fudbaleri Slobode, odbojkašice Jedinstva i košarkaši Slobode.

Fudbal

Sloboda je savladala OFK Beograd, golom Đerića, već devetim u sezoni, i zadržala drugu poziciju na tabeli. Serija od pet prvenstvenih pobeda biće na proveri u sredu (17.00) kada je utakmica u Kupu sa Radnikom u Surdulici.

Odbojka

Odbojkašice Jedinstva, sa nekoliko novih devojaka u prvoj postavi (Bojana Stojković, Sara Vojnić-Purčar, Aleksandra Brđović, Jelena Ristivojević i Ivana Vojinović) pobedile su MD Zrenjanin 3:1. Dobra odbojkaška predstava u kojoj je mladost Zrenjanina položila oružje pred iskustvom tima iz Užica, od koga očekujemo da ove sezone izbegne borbu za opstanak u elitnom rangu.

Košarka

Košarkaši Slobode više no ubedljivi protiv Srema - 98:69. Vuk Jovanović(21) ponovo najefikasnii (28 poena), pokretač ekipe čijoj igri ton daju Mladenović, Anđić i Cvetković. Odlična najava pred komšijski derbi, u subotu u Čajetini Zlatibor- Sloboda.

Z.Ž.

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži