A A A

Pred početak priprema za prolećni deo sezone u nedelju, 15. januara, u podne fudbaleri "Slobode" zadužiće opremu i istrčati prve kilometre na atletskoj stazi Gradskog stadiona.

Na prozivci neće biti kapitena Milana Milanovića, pre neki dan potpisao je za superligaša iz Ivanjice, i Stefana Vukmirovića koji se uoči novogodišnjih praznika otisnuo put daleke Malezije. Na pozajmicu, U Zlatibor iz Čajetine, upućeni su golmani Dalibor Divac i Luka Radojičić i defanzivac Marko Marjanović.

Za sada najveći su izgledi da se tim pojača povratnicima u crveno-crni dres. Desnokrilni napadač Borisa Došljaka (Lovćen) nastupao je za Slobodu u proleće 2015, Dejan Đorđević (Birkarkira, Malta) bio je prvi strelac Užičana prethodne sezone, a igrač srdine terena Milan Svojić (Novi Pazar) ponovo bi moga da zaduži dres Slobode posle šest i po godina.

Trener Predrag Ristanović je pobornik velikog broja kontrolnih utakmica. Već narednog vikenda Sloboda će u Čačku odmeriti snage sa Borcem, za 29. januar ugovoren je susret sa Slogom iz Požege, a 11. februara sa Mladošću iz Lučana. Narednih dana biće utrđeni termini još nekoliko utakmica do odlaska u Banju Koviljaču, sredinom februara.

Z.Ž.

 

 


Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži